Hova? Mit? Mekkorában?

 

Összesen ennyi információra van szükségem, hogy megtudjam saccolni mennyi ideig, illetve mennyibe fog kerülni a tetoválásod.

 Szia! Molditz Dániel vagyok,tetoválásokat készítek. Szeretnél egy igényes,szép tetoválást?      Én elkészítem neked!Hívj fel mindenre válaszolok,ami érdekelhet téged:                                                                                                                                    0620 352 89 03Molditz Dániel tetováló

Annyi a teendőd, ha megfogalmazódott benned, mit is szeretnél tetováltatni, hogy felhívsz telefonon (ha ráérek fel is veszem, ha nem akkor sms-ben értesítelek, mikor tudunk beszélni) vagy írsz egy e-mailt a : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

Facebookon is nyugotdtan bejelölhetsz, kattints a képre:

Molditz Dániel facebook profil

 

Fontos információ,ha tetováltatni szeretnél!

Tetoválás kezelése:

Pár dolog, amit mindenképp szerezz be, mielőtt tetováltatni jössz:

Bepanthen kenőcs, Mefix sebragasztó, 1dl sebbenzin, folpack fólia, Dettol fertőtlenítő szappan, Konyhai papírtörlő. Mindenképp kényelmes ruhában gyere, ami tetoválófestékes lehet. Enni és innivalót is hozhatsz magadnak.

A tetoválás napjára lehetőleg jól pihend ki magad, tetoválás előtt 2-3 órával táplálkozz bőségesen. (sokkal jobban fogod bírni a tetoválást) Ha végeztünk a tetoválással jól figyeld meg, hogyan kezelem le a tetoválásodat, otthon neked ugyan úgy kell majd lekezelned! Ha végeztem a tetoválással, a lemosott és szárazra itatott felületet Bepanthen kenőccsel vastagon bekenem, majd légmentesen lefóliázom. (szükség esetén sebragasztóval rögzítem a fóliát) Ezt a kötést a tetoválás befejezése után 2-max 3 óra múlva le kell cserélned!!

A Dettol szappannal alaposan moss kezet, majd óvatosan vedd le a fóliát (a festékes nyálka fröccsenhet) Langyos vízzel és a Dettol  szappannal alaposan mosd le párszor a tetoválásodat. Festékes nyálka lesz rajta. Ezt alaposan le kell mosni. Akkor mostad le jól, ha a tetovált felület már tapad. (Lehet,hogy maradnak kis darabok, amiket nem tudsz lemosni kis csúszós szigetek, azokat hagyd úgy ne kapard, ne dörzsöld le!) Ezután papírtörlővel itasd szárazra, majd vastagon (kb 3mm) krémezd be Bepanthen krémmel. Majd ugyan úgy fóliázd be ahogyan mutattam. (Ha nem tudod úgy lefóliázni magadnak egyedül, mintha más fóliázná szólj mondom rá a megoldást! Pl:  Hátminta fóliázása egyedül.)

Kötés cserénél mosd le mindig alaposan a tetoválásodat. Összesen háromszor kell kötést cserélni! Tetoválás után 2 max 3  órával majd másnap reggel és este. Kötés cserénél ne érje sokáig levegő! A harmadik kötés levétele után is mosd tisztára és itasd szárazra. Innentől naponta kétszer-háromszor mosd tisztára, és ha szárazra törölted apró krém pöttyöket oszlass szét a tetoválásodon nagyon vékonyan. (Ha a krémezés után 10 perc múlva még csillog a bőröd, akkor itasd le, mert sok a krém!) Fóliázni ilyenkor már nem kell! Ha mindent így csinálsz, akkor egy nagyon vékony száraz réteg fog lehámlani. (Ezt ne vakard, ne kapard, magától kell lejönnie) Öt-tíz nap alatt begyógyul a tetoválásod. Ezután már nem kell Bepanthennel  kenned. A gyógyulás ideje alatt: Ne szaunázz, ne menj uszodába ,óvd a tűző naptól, ne menj szoláriumba. Fürdés közben ne áztasd. A gyógyulás ideje alatt csak a Dettol  szappannal mosd a tetoválásodat. Az itt leírtak betartása biztosítja a szép végeredményt!

 

A regisztráltak hozzáférnek a weboldal teljes tartalmához! Kukkants be, kattints a képre.

Tetoválás Hírlevél

 

Nézd meg a tetoválás blogomat is, kattints a képre:

Tetoválás blogom

 

 

Baráti üdvözlettel: Molditz Dániel www.tetovalas-keszitese.blogspot.com